Reverté Gras, Ignasi
  Dirección.:
  Sant Carles de la Rápita
  Tarragona
  1990
  Spain
  Información general:

  Ignasi Reverté, neix a la localitat de Sant Carles de la Rap̀ ita l’any 1990. Als 6 anys, comença els seus estudis musicals a l’Agrupació Musical Rapitenca, amb l’especialitat de tuba, amb el mestre Xavier Idiarte. Posteriorment, passa a cursar seus els estudis de grau professional de Tuba, al Conservatori de grau professional de música de Tor tosa, en l’especialitat de Tuba amb el mestre Santi Ruíz. 

  Com a instrumentista, realitza concerts com a solista en diferents formacions del territori. Participa com a tuba titular amb diferents orquestres com la JONC, la JOSDT, la BFCSM. Realitza cursos de perfeccionament amb mestres com Miguel Moreno, Vicente López, Oystein Baadsvik, Pablo Fernández entre d’altres. Havent estat dirigit per mestres com Manel Valdivieso, Oriol Sans, Xavier Puig, Antoni Albuerquerque, Salvador Brotons, Antoni Ros Marbà. 

  Com a instrumentista, també a ampliat els seus estudis a la interpretació del trombó de vares. També actualment, és el fiscorn baix primer de la cobla “La principal Rapitenca”.
  Eś graduat en composició i direcció al Conservatori Superior “Salvador Segui”́ de música de Castelló, amb mestres de renom internacional, com son en el camp de la composició Ferrer Ferran, i en el camp de la direcció amb Salvador Sebastià. 

  En el camp de la composició a participat al concurs de composició “Villa de Pozo – Estrecho”, havent obtingut el primer premi, i havent obtingut també, el tercer premi en el concurs Tercer concurs de composició “Taller Música Jove” en la seva edició per a orquestra de cordes. També la seva música ha sonat al palau de la música de Valencia i també a l’auditori de Barcelona. Arreu del territori de la Comunitat Valenciana, com Tavernes de la Valldigna, San Antonio de Requena, Gandia, Benifairó de la Valldigna. 

  En el camp de la direccio,́ ha realitzat cursos de direcció amb mestres com, Salvador Sebastià, Antoni Alburquerque, Llorenç Mendoza, José Rafael-Pascual Vilaplana, Xavier Puig, Oriol Sans, Àlex Sanso,́ Alex Schiling, John Corporon, Johan de Meij. També ha realitzat muntatges per a banda i cor, amb transcripcions d’òperes de renom, amb la banda de l’Agrupació Musical Rapitenca i l’Orfeó Pau Casals. Actualment, és professor de llenguatge i harmonia, com també de trombó i tuba a l’escola de l’Agrupació Musical Rapitenca; a l’escola de música “Verge dels Prats” de l’Aldea, és professor de trombó i tuba. En el camp de la direcció, és subdirector musical de la banda de música de l’Agrupació Musical Rapitenca 

  Nota legal

  Un proyecto de ...

  Datos de contacto

  AMJ - C/ Mistral, 22 - 46020 - Valencia - Spain - 34 96 361 63 61

  Visitantes

  Hay 115 invitados y ningún miembro en línea

  © Your Company. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! templates by Engine Templates