Overture to a bright colours

   

  Reverté Gras, Ignasi

       
   

   “La sinestèsia és l’assimilació conjunta o interferència de diversos tipus de sensacions de diferents sentits en un mateix acte perceptiu”

  Com diu la definició hi ha gent que podem escoltar colors, olorar sons i percebre sensacions gustatives en tocar un objecte.

  Aquesta obra, és una obertura que ens transporta a la sensació que causa la sinestèsia en sentir els tres colors primaris, i que ens conduirà per les tres parts principals de l’obra. Apareix la força, la decisió i la seguretat que causa al sentir els acords veure els acords rojos, com també el dinamisme que causen algunes tonalitats d’aquest color, que son les que ens transporten per al primera part de l’obra.

  Després del moviment i la potència del color roig passem a la calma del groc; uns acords que ens recorden al color groc més brillant, i que ens causen calma i serenor.

  Per acabar l’obra sorgeix una reexposició, que apareix escrita sobre el color blau; uns acords que ens causen una sensació de inestabilitat però a la vegada que ens condueixen en un mateix sentit i direccionalitat però que mai perd el rumb.

  Una obra ideal amb força i potència per a obrir un concert, i adient per a tots els nivells.

  Enlace de descarga:

  Descárgarte la obra desde aquí (para ello debes estar registrado gratuitamente en esta web desde este formulario) 

   

   

  Nota legal

  Un proyecto de ...

  Datos de contacto

  AMJ - C/ Mistral, 22 - 46020 - Valencia - Spain - 34 96 361 63 61

  Visitantes

  Hay 42 invitados y ningún miembro en línea

  © Your Company. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! templates by Engine Templates